ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Στέλεχος Λογιστήριου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (6/5/06)


Αθήνα 6.5.2006, 07:55
Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα προσλάβει ένα ανώτερο στέλεχος για την εποπτεία του λογιστηρίου. Το στέλεχος αυτό θα είναι υπεύθυνο για την οργάνωση του λογιστηρίου, την σύνταξη και υπογραφή ισολογισμών, και την εκπαίδευση του προσωπικού σε λογιστικά θέματα.

Για την κάλυψη της θέσης απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το πτυχίο ΑΕΙ, η άδεια λογιστή Α τάξεως, η γνώση μηχανογραφημένων συστημάτων Λογιστικής, η καλή γνώση της Αγγλικής, και τριετής τουλάχιστον εμπειρία σε παρόμοια απασχόληση.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν σε πλήρη φάκελο, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, τίτλους σπουδών, συστατικές επιστολές, βιογραφικό σημείωμα και να τον καταθέσουν αυτοπροσώπως στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Κέντρο Ερευνών, Υψηλάντου 130, 18532, Πειραιάς. Στο φάκελο πρέπει να υπάρχει η ένδειξη: «Θέση Λογιστή Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης
».

Η τελική επιλογή για την κάλυψη της θέσης θα γίνει μετά από συνεντεύξεις με τους υποψηφίους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα τηλ.: 210 4142613. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 19 Μαΐου.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved