ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Επαναπροκηρύσσεται η θέση διευθύνοντος συμβούλου στον "Προαστιακό" (3/6/06)


Aθήνα 3.6.2006, 17:00
Mε απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Μεταφορών επαναπροκηρύσσεται η θέση του διευθύνοντος συμβούλου της «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ Α.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3429/2005, όπως ισχύει (Α΄ 314).

Η επαναπροκήρυξη γίνειται με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:
* Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι τα εξής:
α. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.
β. Εμπειρία πέντε (5) ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα.
γ. Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.
δ. Για τους υποψηφίους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 2683/1999 (Α΄ 19), όπως αυτό ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Νομοθετικού Συντονισμού του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, 101 91 Παπάγου), μέχρι 15 Ιουνίου 2006.

Συνιστάται τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους:
α) Δεμερούτη Ξένη ως Πρόεδρο,
β) Αργυριάδη Ηλία και
γ) Λυμπερόπουλο Παναγιώτη, προκειμένου να υποβοηθήσουν το έργο των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών για την επιλογή του Δ/ντος Συμβούλου της «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ Α.Ε.» Χρέη Γραμματέα εκτελεί η κ. Γαβαλά Ειρήνη.

Η Επιτροπή, αφού παραλάβει του φακέλους των υποψηφίων από την παραπάνω Διεύθυνση συντάσσει, με βάση τα βιογραφικά σημειώματά τους και τα λοιπά προσκομισθέντα δικαιολογητικά τους, σχετικό πίνακα καταγραφής των υποψηφίων και στη συνέχεια προβαίνει στη τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα, από πέντε (5) υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών, προκειμένου να επιλέξουν το Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον υποβληθέντα Πίνακα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η Επιτροπή θα παραδώσει το έργο της, εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών, από την ημέρα παραλαβής των φακέλων των υποψηφίων.

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved