ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Η προκήρυξη για 450 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στα ΕΛΤΑ (16/6/06)
 


Αθήνα 16.6.2006, 14:26
Την πλήρωση μέσω ΑΣΕΠ 450 τακτικών θέσεων προσωπικού κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκηρύσσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Οι θέσεις, που θα καλυφθούν με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας (άρθρο 18 του ν. 2190/94), αφορούν διοικητικό προσωπικό και διανομείς - οδηγούς, ενώ κατανέμονται σε αρκετές περιοχές της χώρας (ολόκληρη η προκήρυξη περιέχεται στο αρχείο που θα βρείτε παρακάτω).

Για συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής οι υποψήφιοι θα πρέπει να συγκεκντρώνουν τα ειδικά προσόντα της θέσης που θα επιλέξουν (τίτλους σπουδών, γνώση ξένης γλώσσας κ.λπ.) και τα ακόλουθα γενικά:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες. Για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση θα πρέπει να έχει παρέλθει ένα τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικό ελληνομάθειας (ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ.1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας [τηλ. (2310) 459101/5 και (210) 3636549)] των κατωτέρω επιπέδων:
Πιστοποιητικό Β’ Επιπέδου: για κλάδους ή ειδικότητες μη διοικητικού προσωπικού της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.).
Πιστοποιητικό Γ’ Επιπέδου: για κλάδους ή ειδικότητες μη διοικητικού προσωπικού της κατηγορίας Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) Εκπαίδευσης και για κλάδους ή ειδικότητες διοικητικού προσωπικού της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.).
Πιστοποιητικό Δ’ Επιπέδου: για κλάδους ή ειδικότητες διοικητικού προσωπικού της κατηγορίας Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) Εκπαίδευσης.
Επίσης, αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ.: 2310/997571−72−76) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.
Δικαιούνται επίσης να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, εφόσον, μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
2. Να έχουν γεννηθεί:
α) Για όλους τους κλάδους της κατηγορίας ΠΕ και για τον κλάδο ΔΕ (Εσωτερικής Εκμετάλλευσης) έως και το έτος 1985.
β) Για τον κλάδο ΔΕ Διανομέων / Οδηγών κατά τα έτη 1966 έως και 1985 (ηλικίας από 21 έως και 40 ετών), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΠ/Φ.ΗΛ/23909/9.12.2003 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημ. Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΦΕΚ 1846/Β΄/10.12.2003).
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4. Κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και κατά τον χρόνο του διορισμού, να έχουν «καθαρό»
ποινικό μητρώο.
5. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, για τους οποίους δεν προβλέπεται στη χώρα τους τέτοιο κώλυμα.
Τα παραπάνω πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, όσο και κατά το χρόνο του διορισμού. Το ανώτατο όριο ηλικίας διορισμού πρέπει να συντρέχει κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Οι αιτήσεις
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλλουν τις αιτήσεις τους αποκλειστικά ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, στη Ταχυδρομική Διεύθυνση:
ΕΛΤΑ
(Κεντρική Υπηρεσία)
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
Τμήμα Προσλήψεων
Απελλού 1
101 88 ΑΘΗΝΑ
(Αίτηση για την προκήρυξη 1/106Μ/2006)
Ο φάκελος που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι απλός, μεγέθους Α4, και όχι ο ειδικός φάκελος ΑΣΕΠ POST, που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ και υπποβάλλεται στις διαδικασίες που οργανώνει το ίδιο το ΑΣΕΠ.
Τα ειδικά έντυπα των αιτήσεων διανέμονται από όλα τα Ταχυδρομικά Γραφεία της χώρας.
Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τα ως άνω έντυπα από την ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ (
www.elta−net.gr).

Η εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να καθορισθεί τις προσεχείς ημέρες από τα ΕΛΤΑ, ενώ η προκήρυξη δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 208/2006 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο στην διεύθυνση www.et.gr.

* Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα το βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη για τις 450 θέσεις των ΕΛΤΑ (αρχείο pdf 598 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved