ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Προκήρυξη ΑΣΕΠ για 12 προσλήψεις στην ΕΑΣΠ

Αθήνα 10.6.2015, 18:06

Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι η Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων (ΕΑΣΠ) εξέδωσε την υπΆ αριθ. 1Α/2015 προκήρυξη για την πλήρωση 12 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (πινακας).

Η προκήρυξη έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων (www.hsca.gr) και του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Το ΑΣΕΠ θα αναλάβει την ευθύνη της διεξαγωγής της διαγωνιστικής διαδικασίας. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του δικτυακού του τόπου (www.asep.gr) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο Παράρτημα Ζ' της Προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 18 Ιουνίου 2015 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 29 Ιουνίου 2015 ημέρα Δευτέρα.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 3η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Α/2015, Κατηγορία ΠΕ/ΤΕ ή ΔΕ, Τ.Θ. 14308, Αθήνα, Τ.Κ. 11510. Στον φάκελο θα πρέπει να αναγράφεται η αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). 

ΠΙΝΑΚΑΣ
Η κατανομή των θέσεων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1 ΠΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ (ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ)
3 ΠΕ ή ΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
1 ΔΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
2 ΠΕ ή ΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ
1 ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ (ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ)
2 ΠΕ ή ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ
1 ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ
1 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ (ΟΔΗΓΟΣ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ)


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved