ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Άκυρες οι θέσεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άρτας

Αθήνα 18.5.2016, 15:15

To ΑΣΕΠ ενημερώνει τους υποψηφίους για τις θέσεις της κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) της Προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 3/10-5-2016) ότι οι 4 θέσεις με κωδικό 492 του κλάδου ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας δεν διατίθενται προς πλήρωση γιατί περιελήφθησαν στην προαναφερόμενη Προκήρυξη εκ παραδρομής. 

Για όσους από τους υποψηφίους έχουν ήδη δηλώσει προτίμηση και για τις προαναφερόμενες θέσεις (κωδικός 492), η εν λόγω προτίμηση δεν θα ληφθεί υπόψη. 

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι, μέχρι και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, ήτοι μέχρι και την 20η Μαΐου 2016, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διορθώσουν ή να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους υποβάλλοντας νέες αιτήσεις, οι οποίες θα αντικαθιστούν τις προηγούμενες και θα πρέπει  απαραιτήτως να έχουν την ένδειξη  «Αντικατάσταση αιτήσεως» ή «Συμπλήρωση αιτήσεως».


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved