ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Γραπτός διαγωνισμός για θέσεις Πλοηγών
 

Αθήνα 8.10.2016, 09:23

Γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση τριών κενών οργανικών θέσεων πλοηγών του Κλάδου Αρχιπλοηγών – Πλοηγών στους πλοηγικούς σταθμούς Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Σύρου, διοργανώνει το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν τα ακόλουθα τυπικά προσόντα, όπως αυτά καθορίζονται από τις οικείες διατάξεις του άρθρου 8 του ν. 3142/1955:
(α) Αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ) σε ισχύ, Πλοιάρχου Α' ή Β' τάξης Ε.Ν. , το οποίο να μην έχουν στερηθεί οριστικά, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου (Κ.Δ.Ν.Δ.).
(β) Να έχουν, από την απογραφή τους σαν ναυτικοί, πραγματική υπερδεκαετή θαλάσσια υπηρεσία, σε εμπορικά πλοία, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας σε Ελληνικά Πολεμικά ή βοηθητικά πλοία του Π.Ν. και της υπηρεσίας σε πλοία που ανήκουν στο Κράτος, από την οποία τριετή, τουλάχιστον, σαν Πλοίαρχοι σε μηχανοκίνητα πλοία σε ενέργεια, ολικής χωρητικότητας πάνω από
250 κόρους ή σε πολεμικά πλοία του Π.Ν. , σε ενέργεια.

Η κατά τα ανωτέρω θαλάσσια υπηρεσία στο Εμπορικό Ναυτικό ή στο Πολεμικό Ναυτικό πρέπει να πληροί τους όρους των διατάξεων περί απόκτησης αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας και υπολογίζεται κατά το μέτρο που οι διατάξεις αυτές ορίζουν.

Κατ' εξαίρεση γίνονται επίσης δεκτοί Πλοίαρχοι Α' ή Β' τάξης Ε.Ν. προερχόμενοι από τις τάξεις των μονίμων Αξιωματικών Λ.Σ. ή Π.Ν. εφόσον έχουν υπερτριετή, τουλάχιστον, υπηρεσία Αξιωματικού Ε.Ν., η οποία να αποκτήθηκε μετά την απομάκρυνσή τους από τις τάξεις των μονίμων Αξιωματικών.

Συνταξιούχοι Πλοίαρχοι Ε.Ν. δύνανται να διοριστούν πλοηγοί , υπό τις ως άνω (α) και (β) προϋποθέσεις, διακοπτομένης της σύνταξής τους.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό υποβάλλονται στο υπουργείο μέχρι 25 Οκτωβρίου 2016.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη του διαγωνισμού 8102016.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved