ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Παράταση για την προκήρυξη των 58 θέσεων

Αθήνα 2.12.2016, 17:54

Τεχνικά προβλήματα υποχρέωσαν το ΑΣΕΠ να παρατείνει μέχρι την 6η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 24:00, την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 3Κ/2016, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 58 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς υπουργείων.

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, λόγω εργασιών αναβάθμισης των υπολογιστικών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας του (www.asep.gr) «Εγγραφή Νέου Χρήστη μέσω Γ.Γ.Π.Σ.» και «Συνδεθείτε μέσω ΓΓΠΣ» δεν θα είναι διαθέσιμες το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016. Συνεπώς, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όσοι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ.) μπορούν να συνδεθούν, με κωδικούς ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται τους κωδικούς ΑΣΕΠ μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης στο e-mail τους. Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να εγγραφούν ως Νέοι Χρήστες μέσω του διαδικτυακού τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Εγγραφή Νέου Χρήστη).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Για τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100), τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00, και τις αργίες κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00, ή  μέσω email στο helpdesk@asep.gr.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, η προθεσμία της οποίας  παρατείνεται μέχρι και την 9η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2016
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10
αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved