ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
5 μόνιμα στελέχη στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (6/11/06)


Αθήνα 6.11.2006, 14:13
Προκειμένου να στελεχώσει το Κέντρο Μεταφοράς Τεχνολογίας Πελοποννήσου το Επιμελητήριο Αρκαδίας προκηρύσσει την πλήρωση τεσσάρων εξειδικευμένων θέσεων πλήρους απασχόλησης:

* 1 Διευθυντή
* 2 Συμβούλων Τεχνολογίας σε θέματα (1) ευρυζωνικών δικτύων και υπηρεσιών Internet, αυτοματισμών, και βελτιστοποίησης διαδικασιών παραγωγής, και (2) ενέργειας, ανακύκλωσης, και τεχνολογιών τροφίμων
* 1 Διοικητικής υποστήριξης

Το Κέντρο Μεταφοράς Τεχνολογίας Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη, είναι ένας νέος οργανισμός που εξειδικεύεται στη μεταφορά τεχνολογιών για τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας, την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων στην ενέργεια, στην ανακύκλωση υλικών, στα ευρυζωνικά δίκτυα, καθώς και στις νέες τεχνολογίες τροφίμων.

Λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές και τις αρμοδιότητες των θέσεων καθώς και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα του προγράμματος www.infopeloponnisos.gr στην ενότητα προκηρύξεις θέσεων, από το γραφείο NETFORCE του Επιμελητηρίου Αρκαδίας από την κα. Κωνσταντίνα Παναγιώτου τηλ.: 2710-230233 και από τα αρχεία που ακολουθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτημα όπου να αναφέρει τη θέση για την οποία ενδιαφέρονται και να επισυνάπτουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, οδός 25ης Μαρτίου και Πανός 21, μέχρι την Πέμπτη 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006 και ώρα 14.00. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ως ημερομηνία υποβολής θεωρείται η αναφερόμενη στην σφραγίδα των ΕΛΤΑ ή ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών. Ο κατατιθέμενος φάκελος πρέπει να φέρει την ένδειξη “Για την Προκήρυξη Συνεργατών του ΚΜΤ, NetForce 2006 ”.

Η επιλογή των συνεργατών θα γίνει με βάση τα δικαιολογητικά τυπικών προσόντων και εμπειριών και την συνέντευξη που θα κληθούν να δώσουν στην ειδική Πενταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved