ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Νέα υποβολή αιτήσεων για τις παλαιές προκηρύξεις ΔΕΗ, ΑΕΜΥ και Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (3/4/07)


Αθήνα 3.4.2007, 18:06
Να δημοσιεύσουν επισήμως τις προκηρύξεις τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως προβλέπει ο νόμος, και να ορίσουν νέα εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, κατά την οποία θα δέχονται αιτήσεις από παλαιούς και νέους υποψηφίους, συνιστά το ΑΣΕΠ σε τρεις Δημόσιες Επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ήδη εκδώσει και δημοσιοποιήσει δια Τύπου ισάρριθμες προκηρύξεις και έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες πρόσληψης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η μεγάλη προκήρυξη της ΔΕΗ για την πλήρωση 2.035 τακτικών θέσεων.

Οι άλλοι δύο φορείς που το ΑΣΕΠ… ανακαλεί στην τάξη είναι η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), που διαχειρίζεται την Πολυκλινική του Ολυμπιακού χωριού και που πρόσφατα εξέδωσε δύο προκηρύξεις για την πλήρωση 116 θέσεων, και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου.

Όπως διευκρίνησε σήμερα, κατά την διάρκεια της τακτικής συνάντησής του με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Γιώργος Βέης, το ΑΣΕΠ συνιστά στους φορείς αυτούς να θεσπίσουν νέα εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων, κατά την οποία θα δέχονται αιτήσεις από νέους υποψηφίους αλλά και από όσους παλαιούς (αυτούς, δηλαδή, που κατέθεσαν ήδη αίτηση και δικαιολογητικά) επιθυμούν να επιφέρουν κάποια μεταβολή στα προσόντα τους (π.χ. εμπειρία).

Ήδη η ΔΕΗ έχει αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο προς εκτύπωση την προκήρυξη των 2.035 θέσεων (θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 49) και αναμένεται να ορίσει νέα εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετά την έκδοση. Υπενθυμίζεται ότι για τις θέσεις της προκήρυξης αυτής αιτήσεις υπέβαλαν περίπου 42.000 υποψήφιοι.

Οι προσλήψεις των παραπάνω φορέων γίνονται με το σύστημα ΔΕΚΟ, που είναι παρόμοιο με αυτό της σειράς προτεραιότητας του ΑΣΕΠ. Μόνο που στο ΑΣΕΠ δεν έχει η δυνατότητα να τις ελέγχει πλήρως.

Δείτε τις προκηρύξεις της ΔΕΗ και της ΑΕΜΥ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved