ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Το Ελληνικό Κτηματολόγιο προσλαμβάνει... κι όποιος προλάβει

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.4.2020, 22:14

Το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» προσλαμβάνει προσωπικό και μάλιστα διευθυντικό αλλά ουσιαστικά δεν δίνει στους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Προχθές το απόγευμα δημοσίευσε την σχετική προκήρυξη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  (τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 12|2020), σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, οι οποίες πρέπει να κατατεθούν υποχρεωτικά στα γραφεία του!

Οι θέσεις αυτές είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με θητεία πέντε ετών που μπορεί να ανανεώνεται μία μόνο φορά.

Αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής υποβάλλονται από 6 έως και 24 Απριλίου 2020 και ώρες 09:30 - 15:30, αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία του ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο» στη διεύθυνση: οδός Μεσογείων 288, Χολαργός, Τ.Κ. 155 62.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved