ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Προκήρυξη για εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λιμενοφυλάκων
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 8.5.2020, 22:34

Προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων, εξέδωσε το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος.

Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά των υποψηφίων, τα στάδια του διαγωνισμού και οι σχετικές προθεσμίες.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ηλεκτρονικά αίτηση - υπεύθυνη δήλωση με χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 11 Μαΐου έως και την Κυριακή 24 Μαΐου. Ακολούθως, πρέπει να εκτυπώσουν και να υπογράψουν την αίτηση - υπεύθυνη δήλωσή τους και, αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής, να την υποβάλουν ταχυδρομικά, με συστημένη αλληλογραφία, μαζί με πλήρη δικαιολογητικά, τις ημερομηνίες από τη Δευτέρα 11 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στην επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο ΛΣ - ΕΛΑΚ (Ακτή Βασιλειάδη - πύλες Ε1 - Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη. 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστων στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων 2020 - 2021 852020.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved