ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Θέση αναπληρωτή εκπαιδευτικού τουρκικής φιλολογίας στο Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο Ξάνθης

Proslipsis.gr | Αθήνα 23.9.2020, 02:31

Την πρόσληψη αναπληρωτή εκπαιδευτικού τουρκικής φιλολογίας στο Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο Ξάνθης ανακοινώνει το υπουργείο Παιδείας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης πρόσληψης εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ Τουρκικής Φιλολογίας έχουν Έλληνες πολίτες που είναι μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης, με εκπαιδευτική εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στα Μουσουλμανικά Ιεροσπουδαστήρια Θράκης, της Ξάνθης ή/και Κομοτηνής, υπό προϋποθέσεις.

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα είναι: Πτυχίο Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών με κατεύθυνση Τουρκικών Σπουδών ή
• πτυχίο Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση Τουρκικής Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή
• πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο με τα ανωτέρω, ιδρύματος της αλλοδαπής. Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο το Απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου.

Οι σχετικές αιτήσεις θα υποβληθούν στο Γραφείο Μειονοτικής Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης είτε αυτοπρόσωπα είτε με ταχυδρομική αποστολή έως και τρεις εργάσιμες ημέρες από την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αναπληρωτή/τριας εκπαιδευτικού. 

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος ΑΣΕΠ, αρ. 37|2020. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved