ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
30 ανθυποσμηναγοί στην Πολεμική Αεροπορία (29/5/07)
 


Αθήνα 29.5.2007, 14:22
Διαγωνισµό για την κατάταξη στην Πολεµική Αεροπορία 30 Ανθυποσµηναγών πτυχιούχων ΑΕΙ και ειδικότερα 14 Εφοδιαστών, 8 Διοικητικών και 8 Μετεωρολόγων, προκηρύσσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Ο διαγωνισµός περιλαµβάνει γραπτές εξετάσεις σε µαθήµατα που καθορίζονται στην προκήρυξη (θα την βρείτε παρακάτω στα συνημμένα). Στις γραπτές εξετάσεις λαµβάνουν µέρος µόνο όσοι έχουν κατάλληλη ψυχοµετρική, υγειονοµική και φυσική κατάσταση.

∆ικαίωµα συµµετοχής στο διαγωνισµό έχουν ιδιώτες, στρατευµένοι που υπηρετούν τη θητεία τους στις Ένοπλες ∆υνάµεις και εν ενεργεία στρατιωτικοί των τριών όπλων των Ενόπλων ∆υνάµεων, εφόσον πληρούν κατά περίπτωση, τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη. Ως στρατιωτικοί νοούνται οι Ανθυπασπιστές, οι Μόνιµοι Υπαξιωµατικοί, οι Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης, οι Εθελοντές Μακράς Θητείας, βαθµών Υποσµηνία έως Αρχισµηνία και αντιστοίχων του Στρατού Ξηράς και του Πολεµικού Ναυτικού, καθώς και οι Επαγγελµατίες Οπλίτες της Πολεµικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πολεµικού Ναυτικού. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωµα συµµετοχής στο διαγωνισµό σε µία µόνο ειδικότητα.

Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να έχουν τα γενικά και κατά ειδικότητα τυπικά προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη και να µην έχουν συµπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισµό της ηλικίας, ως ηµεροµηνία γέννησης λογίζεται η 31η ∆εκεµβρίου του έτους γέννησης. Όσον αφορά στους Ανθστές –Υπξκούς των Ενόπλων ∆υνάµεων, το όριο ηλικίας ορίζεται στο Ν.∆ 445/74.

∆ικαιολογητικά υποβάλλονται έως και 14/9/2007 από τους ίδιους τους ενδιαφερόµενους ή νοµίµους εκπροσώπους αυτών στις εξής Μονάδες - Υπηρεσίες: α. ∆ιοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (∆ΑΕ/Α7) Αεροδρόµιο ∆εκέλειας - Αττική. β. Γραφείο Ενηµέρωσης Κοινού ΥΕΘΑ Σόλωνος 34, Αθήνα. γ. Γραφείο Ενηµέρωσης Κοινού ΥΕΘΑ Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη. δ. 126 Σµηναρχία Μάχης/Τµήµα Στρατιωτικού Προσωπικού Ηράκλειο, Κρήτη.

Πληροφορίες σχετικά µε τον διαγωνισµό παρέχονται στο Γραφείο Ενηµέρωσης Κοινού ΥΕΘΑ (Σόλωνος 34, Αθήνα τηλ. 2103630360 και 2103630076), στη ∆ιοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (τηλ. 2108191721 - 2108191722), στο Γραφείο Ενηµέρωσης Κοινού ΥΕΘΑ Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310850060), στην 126 Σµηναρχία Μάχης/Τµήµα Στρατιωτικού Προσωπικού, Ηράκλειο, Κρήτη (τηλ. 2810275021), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑ στο INTERNET www.haf.gr και στην αντίστοιχη του ΥΕΘΑ www.mod.gr.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε ολόκληρη την προκήρυξη.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 496 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved