ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
15 εθελοντές μουσικοί στο Μουσικό Σώμα του Στρατού (29/5/07)
 


Αθήνα 29.5.2007, 15:37
Διαγωνισμό για την κατάταξη το έτος 2007 στο Μουσικό Σώμα 15 εθελοντών στρατιωτών, χειριστών μουσικών οργάνων, ανδρών και γυναικών, προκηρύσσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Ο διαγωνισμός αφορά την πρόσληψη:
- 3 εκτελεστών κλαρινέτου 
- 4 εκτελεστών  τρομπέτας 
- 4 εκτελεστών βαρύτονου (αλτικόρνο ή ευφώνιο)
- 2 εκτελεστών κρουστών [ντράμς - τύμπανο (μεγάλο - μικρό) - πιατίνια)]
- 1 εκτελεστή σαξόφωνου 
- 1 εκτελεστή μπάσου (πνευστό)

Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό έχουν ιδιώτες (άνδρες-γυναίκες) που δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν καταταγεί στις ‘Ενοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας των εξετάσεων και κατά την ημερομηνία κατάταξης. Αποκλείονται  της εθελουσίας κατατάξεως οι Υπαξιωματικοί, Στρατιώτες και μαθητές των Παραγωγικών Σχολών, οι οποίοι υπηρετούντες ως Μόνιμοι ή Εθελοντές ή Εθελόντριες ή μαθητές ή ως Εθελοντές Μακράς Θητείας ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υπηρεσίας, ή ως ΕΠ.ΟΠ, παραιτήθηκαν από τις τάξεις του Στρατεύματος ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία).
 
Οι υποψήφιοι για να γίνουν δεκτοί στο διαγωνισμό πρέπει απαραιτήτως να συγκεντρώνουν τα εξής προσόντα:
1. Να έχουν Ελληνική Ιθαγένεια.
2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 24ο την ημερομηνία κατατάξεώς τους. (Να έχουν γεννηθεί από 13 Νοεμβρίου 1983 μέχρι 12 Νοεμβρίου 1989).
3. Να έχουν απολυτήριο Λυκείου όλων των τύπων ή ΤΕΕ β’ κύκλου και βεβαίωση αναγνωρισμένων από το κράτος Ωδείων ή Μουσικών Σχολών, που θα πιστοποιούν ότι έχουν πετύχει στις εξετάσεις Α’ αρμονίας προαγόμενοι στη Β’ αρμονία, στα θεωρητικά μαθήματα. Για τους απόφοιτους Μουσικών Λυκείων, δεν απαιτείται η παραπάνω βεβαίωση, για δε τους απόφοιτους Α’ και Β’ τάξης Μουσικών Λυκείων, απαιτείται βεβαίωση από τα Μουσικά Λύκεια.
4. Να είναι υγιείς και να έχουν άρτια σωματική ικανότητα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 133/2002 που ισχύει, για την εξέταση της σωματικής ικανότητας.
5. Να έχουν ανάστημα όχι κατώτερο του 1.65μ.  άνδρες και  γυναίκες.
6. Να είναι άγαμοι.
7. Να μην έχουν καταδικασθεί ή παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα ή για εγκλήματα κλοπής, υπεξαίρεσης, απάτης, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, συκοφαντικής δυσφήμισης, δωροδοκίας και να μην έχουν αποστερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
8. Να χειρίζονται ένα από τα μουσικά όργανα τα αναφερόμενα στην παράγραφο 1 της παρούσας, θα διαγωνισθούν δε μόνο σε ένα κύριο όργανο που θα επιλέξουν.
9. Επιπλέον προσόν θα θεωρηθεί ο χειρισμός και δευτέρου οργάνου, μπουζούκι, κιθάρα, πιάνο, αρμόνιο, βιολί, ντραμς (όσοι δεν παιανίζουν κρουστά), στο οποίο θα εξετασθεί ο υποψήφιος.
10. Τα παραπάνω απαιτούμενα προσόντα, πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο της προκήρυξης των θέσεων εθελοντών Στρατιωτών Μουσικού Σώματος και κατά το χρόνο της κατάταξής τους, τα δε κωλύματα συμμετοχής πρέπει να μην υπάρχουν κατά το χρόνο της κατάταξής τους.

Οι  υποψήφιοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους, στο στρατολογικό γραφείο του τόπου διαμονής τους, μέχρι και την 31 Ιουλίου 2007.

* Ολόκληρη η προκήρυξη περιέχεται στο συνημμένο αρχείο.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη (αρχείο pdf 204 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved