ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Δέκα οικονομολόγους ζητεί η Τράπεζα της Ελλάδος


Αθήνα 28.1.2005
Δέκα ειδικούς οικονομικούς επιστήμονες θα προσλάβει η Τράπεζα της Ελλάδος στο κεντρικό της κατάστημα στην Αθήνα.

Ειδικοτερα προκηρύσσει:
* 5 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Οικονομικής Επιστήμης, και άριστη γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας, η οποία θα αποδεικνύεται από τίτλους σπουδών, όπως αυτοί αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη.
* 5 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Οικονομικής ή της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης και με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και επιθυμητή γνώση δεύτερης γλώσσας, κυρίως της γερμανικής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν εργασιακή ή ερευνητική εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε θέση με αντικείμενο εργασίας που έχει άμεση σχέση με την απαιτούμενη ειδικότητα(δεν απαιτείται εργασιακή εμπειρία στην περίπτωση κατόχου διδακτορικού διπλώματος (Ph.D.) στον αντίστοιχο, κατά ειδικότητα, τομέα) και να έιναι στρατολογικά εντάξει.

Αιτήσεις υποβάλλονται στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας (Ισόγειο Πανεπιστημίου) μέχρι και την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2005, σε σε ειδικό έντυπο το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται είτε από το Κεντρικό Κατάστημα κατά το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων είτε από το Διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.bankofgreece.gr μαζί με το αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης, στο οποίο αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι και τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved