ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Θέσεις μουσικών στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.04.2022, 01:03

Προκήρυξη διαγωνισμών για την πλήρωση δύο κενών οργανικών θέσεων μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης προκηρύσσει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πρόκειται για μία θέση Κορυφαίου Β', 4ης Κατηγορίας στο Τρομπόνι (ολκωτή σάλπιγγα) με υποχρέωση στην τρίτη ολκωτή σάλπιγγα (τρομπόνι μπάσσο) και μία θέση Μουσικού, 5ης Κατηγορίας στα Α΄ Βιολιά.

Ως ημερομηνία έναρξης των διαγωνισμών ορίζεται η 7η Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη. Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο Τύπο.

Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 21|2022.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved