ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
70.000 αιτήσεις από υποψήφιους εκπαιδευτικούς


Αθήνα 12.2.2005
Περίπου 70.000 αιτήσεις κατατέθηκαν στο ΑΣΕΠ για τις 5.949 θέσεις του πρώτου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών, ο οποίος προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις αρχές Απριλίου.

Ο αριθμός είναι κατά προσέγγιση, καθώς οι επιφορτισμένοι με την διαλογή των αιτήσεων υπάλληλοι του ΑΣΕΠ δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα το έργο της καταγραφής και πολύ περισσότερο δεν είναι σε θέση να δώσουν αναλυτικά στοιχεία για κάθε κλάδο
ειδικότητα.

Εν τω μεταξύ, ανάλογης έκτασης προβλέπεται να είναι η συμμετοχή και στον δεύτερο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών για την πλήρωση 1.658 θέσεων των ΤΕΕ, που αφορούν τεχνικές και άλλες ειδικότητες, όπως γιατρών, μηχανικών, πληροφορικής, γεωπόνων κ.ά., για τον οποίο αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 15 Μαρτίου. Ήδη οι πρώτες άρχισαν να καταφθάνουν στο ΑΣΕΠ, χωρίς ωστόσο να είναι δυνατή η καταμέτρησή τους, αφού οι αρμόδιες επιτροπές απασχολούνται με τις αντίστοιχες του πρώτου διαγωνισμού.

Και ενώ η καταγραφή των αιτήσεων συνεχίζεται, στο ΑΣΕΠ φαίνεται να καταλήγουν ότι οι εξετάσεις του πρώτου διαγωνισμού θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Αντίθετα, θεωρούν προς το παρόν παρακινδυνευμένη κάθε πρόβλεψη για τον δεύτερο διαγωνισμό των ΤΕΕ και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η διεξαγωγή του να γίνει ακόμα και τον Ιούνιο.

Η
«Ρ» θα δημοσιεύσει τους αναλυτικούς πίνακες συμμετοχής και των δύο διαγωνισμών, αμέσως μόλις αυτοί ολοκληρωθούν.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved