ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Θέση επιστήμονα στην Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής

Proslipsis.gr | Αθήνα 01.08.2022, 20:14

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ πρόσκληση για την πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (επιστημονικού συνεργάτη), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων ετών, στην Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, σύμφωνα με το άρθρο 37, παρ. 1 του ν. 4780/2021.

Η υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά στο χρονικό διάστημα από 26 Αυγούστου έως και 26 Σεπτεμβρίου 2022 στη διεύθυνση: secretariat@bioethics.gr, με θέμα : «Αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη στην Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής & Τεχνοηθικής».

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ανωτέρω Πρόσκληση μπορείτε να απευθύνεστε, αποκλειστικά και μόνο, στη Γραμματεία της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής (τηλ.: 210-8847700) από τις 26 Αυγούστου 2022.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved