ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Θέσεις Νομικών και Τεχνικών στο Λιμενικό Σώμα

Proslipsis.gr | Αθήνα 21.11.2022, 18:00

Δύο προκηρύξεις για την απευθείας κατάταξη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ειδικοτήτων Νομικού (8) και Τεχνικού (10), προκηρύσσει ο Αρχηγός του παραπάνω Σώματος. Η επιλογή θα γίνει με σύστημα μοριοδότητησης προσόντων και ιδιοτήτων.

Οι Νομικοί θα πρέπει να είναι ιδιώτες πτυχιούχοι τμημάτων Νομικής Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του πανεπιστημιακού τομέα με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε νομικά θέματα ή διδακτορικό δίπλωμα σε νομικά θέματα, έως 35 ετών.

Οι Τεχνικοί πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος Πολυτεχνείων ή Πολυτεχνικών Σχολών ΑΕΙ του πανεπιστημιακού τομέα, έως 35 ετών.

Δικαιολογητικά
Όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα και επιθυμούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά ταχυδρομικά, με συστημένη αλληλογραφία, τις ημερομηνίες από 28 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα, έως και 19 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα.

Οι σχετικές προκηρύξεις δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος ΑΣΕΠ, αρ. 73 και 74|2022.

* Κατεβάστε τις προκηρύξεις:

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved