ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Ολόκληρη η προκήρυξη της Αγροτικής Τράπεζας (14/11/07)
 


Αθήνα 14.11.2007, 13:11
Την πλήρη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 607 θέσεων τακτικού προσωπικού στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος παρουσιάζει πρώτη η Proslipsis στο συνημμένο αρχείο.

Η προκήρυξη περιέχει θέσεις όλων των κατηγοριών της εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), στην συντριπτική τους πλειονότητα διοικητικού προσωπικού, που κατανέμονται σε αρκετές Νομαρχίες και Επαρχεία της χώρας. Ειδικότερα, αφορά τους εξής κλάδους - ειδικότητες: ΠΕ Οικονομικών, ΠΕ Μηχανικών (ειδικότητας Αρχιτέκτονα Μηχανικού), ΠΕ Μηχανικών (ειδικότητας Μηχανολόγου Μηχανικού), ΤΕ Οικονομικών, ΔΕ Οικονομικών και ΥΕ Οδηγών Αυτοκινήτων.

Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν. 2190/94, δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που καλύφθηκαν και οι θέσεις της προηγούμενης προκήρυξης της Αγροτικής Τράπεζας.

Για συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής, πέρα από τα ειδικά προσόντα (πτυχία, κ.λπ.), οι υποψήφιοι πρέπει να συγκεντρώνουν και τα ακόλουθα γενικά:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1986 οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ∆Ε και έως και το έτος 1987 οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΥΕ.
3. Να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να µην έχουν κώλυµα διορισµού, ούτε κατά το χρόνο λήξεως προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισµού.
5. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
∆ικαιούνται επίσης να είναι υποψήφιοι και πολίτες των κρατών - µελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Τα παραπάνω πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την τελευταία ηµέρα της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής, όσο και κατά το διορισµό.

Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί προσεχώς στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (θα αποσταλεί προς εκτύπωση τις προσεχείς ημέρες) και ακολούθως οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής, εντός χρονικού διαστήματος 20 ημερών που θα ορίσει το ΑΣΕΠ. Η Τράπεζα ενδέχεται να επιφέρει μερικές μικρές αλλαγές στον πίνακα των θέσεων. Να μεταφέρει, δηλαδή, ορισμένες από κάποια Νομαρχία σε άλλη.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το τελικό κείμενο της προκήρυξης.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 311 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved