ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Εκδόθηκε η προκήρυξη των 1.100 διοικητικών θέσεων (3/1/08)
 


Αθήνα 3.1.2008, 15:34
Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι εκδόθηκε σήμερα από το Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 6Κ/2007 που προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.100  θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα. Η
 προκήρυξη δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ 485/14-12-2007 (θα το βρείτε στα συνημμένα). 

Δώδεκα από τις 1.100 θέσεις αυτές είναι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 24 μηνών, στο υπουργείο Εξωτερικών και πέντε θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. 

Το ΦΕΚ της προκήρυξης χορηγείται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα) και από τους κατά τόπους υπεύθυνους στις διάφορες Νομαρχίες και Περιφέρειες της χώρας, ενώ τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τα καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Επαρχείων της xώρας και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι επίσης μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αιτήσεως και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2008, ημέρα Δευτέρα. Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Προκήρυξη : 6Κ/2007, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την τελική προκήρυξη.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H προκήρυξη των 1.100 θέσεων (αρχείο pdf 949 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved