ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Εκδόθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη του τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ (17/1/08)
 


Αθήνα 17.1.2008, 13:12
Εκδόθηκε σήμερα από το Εθνικό Τυπογραφείο η επίσημη προκήρυξη του τεστ γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ.  


Η προκήρυξη με κωδικό 1T/2007 δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 522/31.12.2007 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (θα το βρείτε στα συνημμένα). Αναφέρεται στη διεξαγωγή της ειδικής γραπτής δοκιμασίας (test) για την κατάρτιση πίνακα βαθμολογίας με βάση τον οποίο θα μοριοδοτούνται όσοι από αυτούς συμμετέχουν σε διαδικασίες επιλογής προσωπικού με σειρά προτεραιότητας (άρθρο 18 του ν. 2190/1994 όπως ισχύει) για την πλήρωση θέσεων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, και ΔΕ.

Για τη συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση (έντυπο ΑΣΕΠ ΤΔ. 1) από 30 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου 2008. Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί:

α) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, (ο ειδικός ταχυδρομικός φάκελος «ΑΣΕΠ POST» διατίθεται στα κατά τόπους καταστήματα και πρακτορεία των ΕΛΤΑ) στην παρακάτω  διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   1Τ/2007
Ταχυδρομική Θυρίδα: 14308
Τ.Κ. 115 10 Αθήνα

β)  ηλεκτρονικά (μόνο για όσους υποψηφίους έχουν ταυτοποιηθεί από το ΑΣΕΠ) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της διαδρομής: Online Υπηρεσίες > Είσοδος μέλους (εισαγωγή ονόματος και κωδικού που έχουν χορηγηθεί στον υποψήφιο από το ΑΣΕΠ κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης του) > Διαχείριση Αιτήσεων > Νέα Αίτηση. 

Το ΦΕΚ της προκήρυξης μπορεί να αναζητηθεί στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα) και από τους υπολόγους του Εθνικού Τυπογραφείου σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας.

Το έντυπο ΑΣΕΠ ΤΔ. 1 «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ» οι υποψήφιοι μπορούν να το αναζητήσουν στα εξής σημεία:
α) στα γραφεία του ΑΣΕΠ στην Αθήνα: Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 11523
β) στα γραφεία του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 (κτίριο ZEDA), Θέρμη, Τ.Κ. 57001
γ) στα Καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας
δ) στα κατά τόπους ΚΕΠ
ε) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), μέσω της διαδρομής: Έντυπα Αιτήσεων > Διαγωνισμών ΑΣΕΠ > Ειδική Γραπτή Δοκιμασία.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την επίσημη προκήρυξη του τεστ.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η επίσημη προκήρυξη του τεστ (αρχείο pdf 119 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved