ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Εκδόθηκε η προκήρυξη ΑΣΕΠ για 257 προσλήψεις (29/3/08)


Αθήνα 29.3.2008, 16:57
Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η προκήρυξη εκδόθηκε η 1K/2008 και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 111/18.3.2008, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 257 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς και υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, στις Περιφέρειες και στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου – Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Ωστόσο, μέχρι σήμερα 29 Μαρτίου 2008 η προκήρυξη δεν ήταν διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή από το Εθνικό Τυπογραφείο.

Οι θέσεις της προκήρυξης ανά νομαρχία, φορέα και κλάδο - ειδικότητα αναφέρονται αναλυτικά στο παραπάνω ΦΕΚ, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr. Το ΦΕΚ της προκήρυξης χορηγείται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα) και από τους κατά τόπους υπευθύνους στις Νομαρχίες και Περιφέρειες της χώρας.

Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τα καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και των Επαρχείων της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 30 Απριλίου 2008. Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Προκήρυξη: 1Κ/2008, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved