ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Προκήρυξη ΑΣΕΠ για 175 απόφοιτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης (15/4/08)
 


Aθήνα 15.4.2008, 10:32
Από το ΑΣΕΠ γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο και δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 147/2008 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η προκήρυξη 2K/2008, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 175 θέσεων τακτικού προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα. Ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές εδώ οι γραμμές η προκήρυξη δεν ήταν διαθέσιμη ούτε σε έντυπη ούτε σε ηλεκτρονική μορφή.

------------------------------------------

Δεύτερη έκδοση
Η προκήρυξη κυκλοφόρησε πριν από λίγο σε ηλεκτρονική μορφή από το Εθνικό Τυπογραφείο. Θα τη βρείτε παρακάτω στο συνημμένο αρχείο.

------------------------------------------

Οι θέσεις της προκήρυξης (θα τις βρείτε στο συνημμένο αρχείο) κατανέμονται σε αρκετές νομαρχίες και αφορούν ειδικότητες όπως αγγελιοφόρων, δασοφυλάκων, επιμελητών, βοηθητικών, εργατών, κλητήρων, φυλάκων - νυχτοφυλάκων, κ.ά.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 20 Μαΐου 2008. Αίτηση και δικαιολογητικά αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ., στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη: 2Κ/2008, Κατηγορία: Υ.Ε., Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ.

Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τα καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και των Επαρχείων της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Η προκήρυξη θα χορηγείται σε λίγες προσεχείς ημέρες δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα) και τα παραρτήματά του, καθώς και από τον δικτυακό του τόπο www.et.gr, αλλά και από τους κατά τόπους υπεύθυνους στις Νομαρχίες και Περιφέρειες της Χώρας.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 392 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved