ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Νέα αίτηση πρέπει να υποβάλουν υποψήφιοι του διαγωνισμού του υπουργείου Δικαιοσύνης 18/3/09Aθήνα 18.3.2009, 19:46
Λήγει την 1η Απριλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών στο υπουργείο Δικαιοσύνης για συμμετοχή στο διαγωνισμό πλήρωσης 148 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ και ΤΕ που προκήρυξε το ίδιο υπουργείο.

Από το υπουργείο ανακοινώθηκε ότι οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει αίτηση πριν από τις 3 Μαρτίου 2009 οφείλουν, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή τους, να υποβάλουν μέσα στις νόμιμες προθεσμίες (3 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου) συμπληρωμένο καινούριο έντυπο Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης σημειώνοντας ότι τα δικαιολογητικά και το παράβολο συμμετοχής έχουν υποβληθεί στην προηγούμενη αίτησή τους.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ταχυδρομικά με απόδειξη στη διεύθυνση: Υπουργείο Δικαιοσύνης Διεύθυνση Λειτουργίας Δικαστηρίων και Δικαστικών Λειτουργών, Τμήμα A3, Μεσογείων 96, ΤΚ11527, Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved