ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Τροποποίηση της προκήρυξης 3Κ/2009 8/5/09


Αθήνα 8.5.2009, 12:43
Μικρή τροποίηση στην προκήρυξη 3Κ/2009, που δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 145/31.3.2009 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, επιφέρει το ΑΣΕΠ, μετά από αίτημα του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, από τον πίνακα κατανομής θέσεων της κατηγορίας Τεχνολογικής  Εκπαίδευσης (ΤΕ) διαγράφεται η θέση με κωδικό 855 του κλάδου «ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών» της Νομαρχίας Αθηνών για τον φορέα "Κέντρο Βρεφών η Μητέρα". Αυτό έχει ως συνέπεια την μείωση κατά μία των θέσεων πολυτέκνων στον κωδικό θέσης 878 του κλάδου «ΤΕ Νοσηλευτικής» της Νομαρχίας Αθηνών για τον φορέα "Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Αιγινήτειο Νοσοκομείο", που από 7 γίνονται 6.

Οι παραπάνω τροποποιήσεις έχουν αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συγκεκριμένη προκήρυξη λήγει την Τετάρτης 13 Μαΐου 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved