ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης | Ημερίδα: Εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στο Νηπιαγωγείο - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών από το ΑΠΘ
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.05.2022, 14:06
 
Ημερίδα, με τίτλο: «Εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στο Νηπιαγωγείο: Το πρόγραμμα ΕΑΝ», διοργανώνεται από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 και ώρες 10:30 με 20:30, στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.
 
Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο» το οποίο υλοποιείται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Επιστημονική υπεύθυνη και συντονίστρια του προγράμματος είναι η Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ Θωμαή Αλεξίου.
 
Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη της εισαγωγής της αγγλικής γλώσσας, μέσω ειδικά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών σεναρίων και δημιουργικών δραστηριοτήτων για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου. Πρόκειται για μία καινοτόμα δράση η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που εισάγονται στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας και των προτεραιοτήτων της εκπαιδευτικής πολιτικής, με σκοπό την αναβάθμιση του σχολείου σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
 
Στη διάρκεια του εθνικού προγράμματος που είναι σε εξέλιξη, το ΑΠΘ έχει ήδη επιμορφώσει 9.612 εκπαιδευτικούς ενώ έχουν εγγραφεί 18.025 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι αναμένεται να επιμορφωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί εκπαιδευτική πύλη και υλικό για την υλοποίηση του προγράμματος, μέσω αναπτυξιακά κατάλληλων εκπαιδευτικών σεναρίων και δραστηριοτήτων. Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://ean.auth.gr/ 
 
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».
 
* Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Το Πρόγραμμα της Ημερίδας 12052022.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved