ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
ΕΑΠ | Εκδήλωση στην Κομοτηνή: Δημιουργική Γραφή και Φιλαναγνωσία - Η λογοτεχνία στην εκπαίδευση

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.05.2022, 15:12

Εκδήλωση με θέμα «Δημιουργική Γραφή και Φιλαναγνωσία - Η λογοτεχνία στην εκπαίδευση» θα πραγματοποιήσει στην Κομοτηνή την Τετάρτη, 18 Μαϊου 2022 και ώρα 19:00 μ.μ. (στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτιρίου Νέστορος Τσανακλή, Δημοκρίτου και Στουκόπουλου) το εκεί Παράρτημα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας επικαιροποίησης και εμβάθυνσης των γνώσεων των φοιτητών, αποφοίτων και εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα της επιστήμης τους.

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων-παρουσιάσεων έχει ως εξής:
- Ιακωβίδου Σοφία (ΣΕΠ ΔΓΡ ΕΑΠ, Επ. Καθ.  ΤΕΕΠΗ ΔΠΘ) «Σε τι χρησιμεύει η θεωρία της λογοτεχνίας σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής γραφής;»
- Κιοσσές Σπύρος (ΣΕΠ ΕΑΠ, Ε.ΔΙ.Π. ΤΕΦ ΔΠΘ) «Η φιλαναγνωσία και η δημιουργική γραφή στη λογοτεχνική εκπαίδευση»
- Βλαστάρης Κωνσταντίνος (ΣΕΕ ΠΕ 70 -ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ) «Η τάξη ως εργαστήριο δυνητικής λογοτεχνίας. Το παιχνίδι των αυτοδεσμευτικών κανόνων στη δημιουργική γραφή»
- Στοφόρος Κωνσταντίνος (Δημοσιογράφος, Συγγραφέας) «Ένα βιβλίο δεν μένει ποτέ από βενζίνη: Εννιά τρόποι και πολλοί λόγοι για να γίνει το βιβλίο μέρος της καθημερινότητάς μας - Φτιάχνοντας το δικό μας παραμύθι»

Στους συμμετέχοντες θα διατίθεται έντυπο υλικό του εκπαιδευτικού προγράμματος «Κι αν ήσουν εσύ;» που υλοποιείται από το 2015 από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Λόγω των περιορισμένων θέσεων απαιτείται υποβολή αίτησης  συμμετοχής στην φόρμα εδώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Παράρτημα ΕΑΠ Κομοτηνής, τηλ.: 25310-30404, e-mai: anmakedonia@eap.gr, ή με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ, τηλ.: 25310-83510, e-mai: pdeamthr@sch.gr. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved