ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
ΑΠΘ: Αποτέλεσμα για την ανάδειξη πρύτανη

Proslipsis.gr | Αθήνα 06.02.2024, 21:02
 
Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 η Συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), για την ανάδειξη Πρύτανη. Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε με μυστική ψηφοφορία και ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ».
 
Υποψήφιοι για το αξίωμα του Πρύτανη μεταξύ των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ είναι, με αλφαβητική σειρά, οι Καθηγητές Κυριάκος Αναστασιάδης, Ευστράτιος Στυλιανίδης και Χαράλαμπος Φείδας.
 
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι έλαβαν τις εξής ψήφους: Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας Κυριάκος Αναστασιάδης: 2 ψήφοι, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής Ευστράτιος Στυλιανίδης: 1 ψήφος, Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών Χαράλαμπος Φείδας: 6 ψήφοι.
 
Ψήφισαν 10 εκλογείς και έγκυρα ήταν 9 ψηφοδέλτια.
 
Επειδή στη σημερινή Συνεδρίαση του ενδεκαμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία επτά ενδεκάτων (7/11) για την εκλογή Πρύτανη, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί αύριο, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, όπου απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved