ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
30ος Φοιτητικός Διαγωνισμός: Μέχρι 15 Μαΐου η υποβολή εργασιών

Proslipsis.gr | Αθήνα 23.04.2024, 20:08

Μέχρι τις 15 Μαΐου 2024 οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την εργασία του για συμμετοχή στον 30ο Φοιτητικό Διαγωνισμό που διοργανώνει το περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση».
 
Βασικό θέμα του φετινού 30ου Φοιτητικού Διαγωνισμού είναι η «Τεχνητή Νοημοσύνη: Απειλή ή ευκαιρία για την ανθρωπότητα;», βασισμένο στην ραγδαία ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων (LLM), στην ολοένα εντεινόμενη χρήση τους σε σειρά πεδίων της ανθρώπινης δραστηριότητας, αλλά και στην ελλιπή συνειδητοποίηση της ευρύτερης σημασίας τους, προωθητικής όσο και διαταρακτικής.
 
Οι φοιτητές καλούνται να αναπτύξουν τις επιστημονικές τους εργασίες, είτε ατομικές ή ομαδικές, σε μια από τις τρεις κάτωθι θεματικές υπο-ενότητες: 
Τεχνητή Νοημοσύνη και το μέλλον της εργασίας: Πώς θα επηρεάσει επιχειρήσεις και εργαζόμενους.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη ως στρατηγική καινοτομίας στην επιστήμη ή/και στην εκπαίδευση.
Τεχνητή Νοημοσύνη, ανθρώπινα δικαιώματα και Δημοκρατία: Προκλήσεις, κίνδυνοι και νέοι ορίζοντες.
Η υποβολή των εργασιών γίνεται με την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας μέσω της ιστοσελίδα του διαγωνισμού, ενώ καταληκτική :ημερομηνία υποβολής είναι η 15η Μαΐου 2024.
 
Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής, όλες οι υποβληθείσες εργασίες θα αξιολογηθούν από την φετινή Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από ειδήμονες του κλάδου, προερχόμενοι τόσο από τον ακαδημαϊκό όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Ο διαγωνισμός θα κορυφωθεί με την Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουνίου 2024, όπου θα βραβευθούν οι καλύτερες τρεις (3) ομαδικές και ατομικές εργασίες. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του 30ου Φοιτητικού Διαγωνισμού: https://www.economia.gr/30os-foititikos-diagonismos. Στοιχεία επικοινωνίας: Tηλ.: 210-7289000 (142), Η/Τ: diagonismos@economia.gr.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved