ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Υποσχέσεις Πιερρακάκη στο ΕΛΜΕΠΑ

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.05.2024, 20:12

Tα αιτήματα του ΕΛΜΕΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο) για αντιστοίχιση των τριών Τμημάτων της Σχολής Μηχανικών με Τμήματα Πολυτεχνικών Σχολών και την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής με έδρα το Ηράκλειο θα στηριχθούν από το Υπουργείο Παιδείας, διαβεβαίωσε σήμερα τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Νικόλαο Κατσαράκη, τους Αντιπρυτάνεις και τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, με τους οποίους συναντήθηκε στο Πανεπιστήμιο, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, 

O υπουργός εκφράστηκε, επίσης, θετικά και για την εύρεση λύσης στο θέμα της στέγασης των φοιτητών τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις της Κρήτης. Παράλληλα, επεσήμανε τη σπουδαιότητα της δημιουργίας προγραμμάτων επιμόρφωσης και κατάρτισης με πολύ υψηλή ζήτηση από την αγορά εργασίας, στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης, από τα Πανεπιστήμια της χώρας που είναι οι κατεξοχήν φορείς γνώσης και εξειδικευμένου ακαδημαϊκού και ερευνητικού προσωπικού.
   
Ο κ. Πιερρακάκης μετά τη συνάντηση περιηγήθηκε στα εργαστήρια και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού, φοιτητές και ερευνητές.  

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved