ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
ΕΑΠ: Δύο νέες Θεματικές Ενότητες σε ειδική αγωγή και ψηφιακές τεχνολογίες

Proslipsis.gr | Αθήνα 03.06.2024, 23:47

Δύο νέες Θεματικές Ενότητες στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών πρόσθεσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), τις: «Σχολική ένταξη μαθητών/τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» και «Ψηφιακές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση - Ηλεκτρονική Μάθηση».

Η πρώτη Ενότητα καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα: Βασικές έννοιες για την Ειδική Αγωγή και την Ενταξιακή Εκπαίδευση. Εκπαιδευτική αξιολόγηση μαθητών/τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες. Διδακτικές πρακτικές για την ένταξη μαθητών/τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες.

Η δεύτερη Ενότητα καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα: Ψηφιακές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση. Εκπαιδευτικός σχεδιασμός και Ψηφιακές Τεχνολογίες. Παιδαγωγικά μοντέλα και σχεδιασμοί Ηλεκτρονικής Μάθησης. Εφαρμογή και μελέτη των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική πράξη.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved