ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Συνέδριο: Εκπαίδευση, Διδασκαλία και Δια Βίου Μάθηση στον 21ο αιώνα: Προκλήσεις και Προοπτικές

Proslipsis.gr | Αθήνα 11.06.2024, 00:47

«Εκπαίδευση, Διδασκαλία και Δια Βίου Μάθηση στον 21ο αιώνα: Προκλήσεις και Προοπτικές» είναι το θέμα Επιτημονικού Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή που διοργανώνει το Εργαστήριο Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το  Διακρατικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχολική Συμβουλευτική και Καθοδήγηση» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Συνέδριο που αφιερώνεται στα 60 χρόνια ακαδημαϊκής προσφοράς του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και  τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΑΙΘΑ, θα λάβει χώρα στις 14, 15 & 16 Ιουνίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους προσκεκλημένους ομιλητές από ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, με διαπρεπή παρουσία στο χώρο της Εκπαίδευσης, της Διδασκαλίας και της Δια Βίου Μάθησης.

Οι πάνω από 380 εισηγητές του Συνεδρίου συμμετέχουν με: 5 Προσκεκλημένες Ομιλίες, 4 Θεματικά Συμπόσια, 5 Θεματικά Βιωματικά Εργαστήρια, πάνω από 220 Προφορικές Ανακοινώσεις, 1 Στρογγυλό Τραπέζι, 10 Αναρτημένες Ανακοινώσεις / Poster, εικαστικές δημιουργίες φοιτητών και μαθητών.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του Συνεδρίου: https://ecp2024.conf.uoi.gr, https://earlychildhoodpedagogy.gr και https://earlychildhoodpedagogy.gr/symposia.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και να μοιραστούμε αυτήν την ακαδημαϊκή εμπειρία μαζί σας. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved