ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
ΕΛΜΕΠΑ: Βραβεία αριστείας σε αποφοίτους Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής, Ελεγκτικής

Proslipsis.gr | Αθήνα 11.06.2024, 17:05

 από την Grant Thornton στους/στις αποφοίτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη «Λογιστική και Χρηματοοικονομική» και του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Λογιστική και Ελεγκτική» του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελετή Καθομολόγησης και Απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης στους/στις αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, και πτυχίων στους/στις αποφοίτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στο Αμφιθέατρο Κ28 στην πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο.
 
Η GRANT THORNTON, ένας διεθνής οργανισμός παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, χορήγησε δύο χρηματικά βραβεία αριστείας/καλύτερης ακαδημαϊκής επίδοσης στους/στις αποφοίτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη «Λογιστική και Χρηματοοικονομική» και του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Λογιστική & Ελεγκτική» που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την ενίσχυση της διασύνδεσης του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved