ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αυτές τις 15 θέσεις του ΟΠΕ ποιος θα τις πάρει; (26/10)


Αθήνα 26.10.2005
Οκτώ αποφοίτους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και επτά δευτεροβάθμιας με γνώσεις ξένης γλώσσας, κατά προτίμηση αγγλικής, και επαγγελματική εμπειρία δύο ετών σε χρήση προγραμμάτων Word, Excel και στοιχεία Access, θα προσλάβει με σύμβαση έργου για απασχόληση ενός έτους (και βλέπουμε) ο Οργανισμός Προώθησης των Εξαγωγών.


Στο εν λόγω προσωπικό θα ανατεθεί από τον ΟΠΕ η εκτέλεση έργου που αφορά:
- Στην ενημέρωση και προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΠΕ.
- Στην υποβοήθηση του φόρτου εργασίας που προκύπτει λόγω των προγραμμάτων προώθησης που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και αυτών που πρόκειται να προκηρυχθούν σύντομα, καθώς και τη διοργάνωση της Ελληνικής συμμετοχής στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2005.
- Στη μηχανογραφική και Διοικητική Υποστήριξη των Υπηρεσιών.

Οι δεκαπέντε θα μοιρασθούν το όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό των 243.400,00 ευρώ, δηλαδή θα πάρει έκαστος γύρω στα 23.000 ευρώ ή περίπου 8 εκατ. δραχμές, αν προτιμάτε.

Μην μας ρωτάτε περισσότερα γιατί δεν ξέρουμε (ελπίζουμε να ξέρουν αυτοί). Αλλωστε έτσι όπως σας έχουμεεκπαιδεύσει, τώρα πια συμβάσεις έργου ξέρετε τι σημαίνουν.

Μην ψάξετε να βρείτε προκήρυξη, απευθυνθείτε απευθείας στον ΟΠΕ και ζητήστε εξηγήσεις ή στους κ.κ. Ανδρεουλάκο και Αλογοσκούφη, υφυπουργό Εσωτερικών και υπουργό Οικονομίας αντίστοιχα, που υπογράφουν την σχετική υπουργική απόφαση (51926/104).

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved