ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
15 απόφοιτοι ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (31/10/05)


Αθήνα 31.10.2005, 23:32
Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται για την ανάθεση τεχνικού έργου έως 31 Δεκεμβρίου 2006 σε 15 άτομα κατηγοριών ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ.

Θα προσληφθούν στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης "Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης για την Ανάπτυξη Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου" του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας", για την εκτέλεση των ακόλουθων εργασιών:
- Μελέτη εφαρμογής και Διόδευσης των οπτικών ινών με συμπληρωματική καταγραφή, όπου απαιτείται, των αναγκών σε ευρυζωνικές υποδομές.
- Σύνταξη των τευχών δημοπράτησης με βάση τα πορίσματα αναλυτικής μελέτης.
- Σύνταξη τεύχους με όλες τις αναλυτικές μελέτες εφαρμογής και Διόδευσης των οπτικών ινών για όλους τους δήμους των περιφερειών που συμμετέχουν στο έργο.
- Παρακολούθηση και επίβλεψη της εκτέλεσης του έργου σύμφωνα με το τεύχος δημοπράτησης και έλεγχος της ορθής εκτέλεσης της εγκατάστασης των Μητροπολιτικών Ευρυζωνικών Δικτύων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις και εμπειρία σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:
- Εμπειρία σε μελέτες εφαρμογής και Διόδευσης οπτικών ινών και αναγκών σε ευρυζωνικές υποδομές.
- Σύνταξη των τευχών δημοπράτησης με βάση πορίσματα αναλυτικής μελέτης.
- Σύνταξη τεύχους με αναλυτικές μελέτες εφαρμογής και Διόδευσης των οπτικών ινών.
- Παρακολούθηση και επίβλεψη εκτέλεσης έργων σύμφωνα με αντίστοιχα τεύχη δημοπράτησης και έλεγχος της ορθής εκτέλεσης εγκατάστασης Δικτύων.
- Εγκατάσταση και συντήρηση υπολογιστικών συστημάτων και Εργαστηρίων Η/Υ.
- Τεχνική στήριξη χρηστών.
- Διαχείριση και συντήρηση δικτύων υπολογιστών.
- Διαχείριση λειτουργικών συστημάτων UNIX, Windows 2000 - ΧΡ -2003
- Λειτουργικό σύστημα I0S (Cisco).
- Διαχείριση δικτύων.
- Ανάπτυξη και διαχείριση δικτυακών εφαρμογών και υπηρεσιών.
- Γνώσεις προγραμματισμού VB, C++, Java.

Για την επιλογή θα συνεκτιμηθούν επίσης:
- Τίτλοι σπουδών
- Βιογραφικό σημείωμα
- Αποδεδειγμένη Προϋπηρεσία - Εμπειρία σε έργα Ε.Π. της ΚτΠ
- Γνώση των ιδιαιτεροτήτων του χώρου του Αιγαίου που αποδεικνύεται από προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε έργα που έχουν εκτελεστεί και αφορούν το χώρο τού Αιγαίου.

Η αξιολόγηση των ενδιαφερομένων θα γίνει με συνέντευξη από επιτροπή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων (όπως βιογραφικό σημείωμα και σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση net@aegean.gr ή σε μαγνητικό μέσο, επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας, συστατικές επιστολές και άλλα στοιχεία που, κατά την κρίση τους, θα βοηθήσουν την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις, την προσωπικότητα και γενικά την καταλληλότητα των υποψηφίων), η οποία θα πρέπει να έχει παραληφθεί με οποιονδήποτε τρόπο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2005 στην διεύθυνση: πανεπιστήμιο Αιγαίου, Βουλγαροκτόνου 30, 11472 Αθήνα, υπόψη κας Μαρίας Αντωνοπούλου, τηλ.: 210-6492041.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved