ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ωρομίσθιοι καθηγητές στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου
 

 

Αθήνα 10.8.2010, 16:54

Η Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που εδρεύει στην Παραλία Ασπροπύργου, προτίθεται να προσλάβει για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών 2010 – 2011 το παρακάτω εκπαιδευτικό προσωπικό.

Α) Πλοίαρχοι Α΄ Τάξης Ε.Ν. (μέχρι έξι 06) για την διδασκαλία θεωρητικών μαθημάτων των Σωστικών – Πυροσβεστικών Μέσων πλοίων, Κοινωνικά Καθήκοντα.

Β) Ιατροί (μέχρι δύο 02) Παθολόγοι ή χειρούργοι για την διδασκαλία μαθημάτων (Α΄ Βοήθειες – Επείγοντα Ιατρικά Περιστατικά).

Γ) Ναύκληροι Ε.Ν. (μέχρι τρεις 03) για την πρακτική διδασκαλία Σωστικών – Πυροσβεστικών Μέσων.

Oι ανωτέρω υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ειδικές γνώσεις συναφείς των διδασκόμενων μαθημάτων βεβαιούμενες με πιστοποιητικά αντιστοίχων σπουδών ή συναφούς προϋπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα ημερών από την επόμενη της ανάρτησης της σχετικής ανακοίνωσης να καταθέσουν ειδική έντυπη αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά στη Σχολή Σωστικών - Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου (Δ/νση: Π. Ασπροπύργου, Τ.Κ. 19300). Δικαιολογητικά που θα προσκομίζονται μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών δεν γίνονται αποδεκτά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-5574204 και 210-5574246 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 152 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved