ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού
 

 

Αθήνα 10.8.2010, 15:36

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών και σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων- Μηχανικών) εξέδωσαν τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Οικονομίας (θα τη βρείτε στα συνημμένα).

Η διάρκεια της εκπαίδευσης στις ΑΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών περιλαμβάνει έξι διδακτικά εξάμηνα και δύο θαλάσσια ταξίδια (1ο και 2ο) κατευθυνόμενης πρακτικής άσκησης-εκπαίδευσης σε πλοία, συνολικής διάρκειας δώδεκα μηνών. Τα δύο ανωτέρω θαλάσσια ταξίδια περιλαμβάνονται μεταξύ των Α΄-Β΄ και Γ΄-Δ΄ διδακτικών εξαμήνων αντίστοιχα. Η φοίτηση είναι δωρεάν.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες από την εισαγωγή τους στις σχολές τηρούν τον Εσωτερικό Κανονισμό και τον Κανονισμό Σπουδών των ΑΕΝ όπως ισχύουν κάθε φορά. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στις ΑΕΝ και στις προαγωγικές - απολυτήριες εξετάσεις αξιολογούνται στα διδασκόμενα μαθήματα με γραπτές εξετάσεις ή με γραπτές - προφορικές - πρακτικές εξετάσεις, ανάλογα με τη φύση του κάθε μαθήματος. Ο τρόπος εξέτασης κάθε μαθήματος ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους σπουδαστές, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό σπουδών και τα ωρολόγια αναλυτικά προγράμματα διδασκαλίας. Οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια της κατά τα ανωτέρω ναυτολόγησής τους στον κλάδο της ειδικότητας που φοιτούν (Πλοίαρχοι - Μηχανικοί) θα αμείβονται.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προκήρυξη. Για έντυπα αιτήσεων και άλλα βοηθητικά, πατείστε εδώ.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 256 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved