ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Γενικός διευθυντής στον ΕΔΟΕΑΠ

 

Αθήνα 27.8.2010, 17:22

Γενικό Διευθυντή θα προσλάβει ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) στην Αθήνα.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν ελληνική υπηκοότητα ή υπηκοότητα άλλου κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικών ή Διοικητικών Επιστημών, ηλικία 40-55 ετών (τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, ει δυνατόν με εξειδίκευση στα θέματα διοίκησης και οικονομικών των υπηρεσιών υγείας, θα εκτιμηθούν δεόντως), 10ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία, με εμπειρία σε παρεμφερείς διευθυντικές θέσεις ει δυνατόν σε μεγάλο ιδιωτικό ή δημόσιο ασφαλιστικό φορέα ή φορέα υγείας, άριστη γνώση του ελληνικού και αγγλικού γραπτού και προφορικού λόγου, ευρείες γνώσεις χρήσης πληροφοριακών συστημάτων υποστήριξης των καθηκόντων της θέσης, συστάσεις. Άλλοι τίτλοι σπουδών θα συνεκτιμηθούν.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιδείξουν εξειδίκευση σε θέματα Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης και δεξιότητες που απαιτούνται για το χειρισμό των προβλημάτων διοίκησης και οικονομίας ενός σημαντικού και υγιούς Ασφαλιστικού Οργανισμού. Να έχουν την ικανότητα να σχεδιάσουν ή και να συμμετάσχουν συλλογικά στο σχεδιασμό, να προγραμματίσουν και να διαχειριστούν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που παρέχει ο ΕΔΟΕΑΠ λόγω της κοινωνικοπολιτικής ευαισθησίας πού απαιτεί η διαχείριση ενός οργανισμού ασφάλισης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπορούν να δεχθούν και να φέρουν εις πέρας διοικητικούς και οικονομικούς ελέγχους βασιζόμενοι στις αρχές της διαφάνειας, του εκσυγχρονισμού και της αλληλεγγύης, στις κατ κατευθύνσεις που ορίζει το καταστατικό και η Διοίκηση του Οργανισμού. Η θέση αναφέρεται στην πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Προσφέρεται ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφαλιστική κάλυψη από τον ΕΔΟΕΑΠ.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας που θα συνοδεύονται και από πλήρες βιογραφικό σημείωμα, θα τύχουν απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού και θα γίνονται δεκτές μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου 2010 στη Γραμματεία Διεύθυνσης του ΕΔΟΕΑΠ, Σισίνη 18 και Ηριδανού Αθήνα, καθημερινά μέχρι τις 2:30 μ.μ., τηλ.: 210-7264763, κ. Ρένια Σκλαβούνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved