ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Παράταση για τις τελευταίες προσκλήσεις του ΙΔΕΚΕ

 

Αθήνα 30.8.2010, 18:23

Μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου παρατείνει το ΙΔΕΚΕ τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για θέσεις εκπαιδευτών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), καθώς και Υπευθύνων και Υπευθύνων Εκπαίδευσης στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ) και Υπευθύνων Εκπαίδευσης Σχολών Γονέων και Υπευθύνων Εκπαίδευσης Μεταναστών - Οδυσσέας. Επίσης, παρατείνεται και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη ωρομισθίων εκπαιδευτικών σε λίστα κατάταξης για προγράμματα του ΙΔΕΚΕ.

Για τις θέσεις πλην Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση για μία μόνο Πράξη του ΙΔΕΚΕ, δηλαδή ή ΚΕΕ ή Σχολές Γονέων ή Οδυσσέας ή Ήρων 2, σε μία μόνο περιοχή λειτουργίας ΚΕΕ στην οποία αναπτύσσονται εκπαιδευτικά προγράμματα κάθε Πράξης. Τυχόν υποβολή αίτησης πλέον της μιας Πράξης ή περιοχής αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτών.

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή και υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Η αίτηση θα διατίθεται από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΚΕ (www.ideke.edu.gr/προκηρύξεις), στην οποία και θα υποβάλεται ηλεκτρονικά. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω μορφή ή αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή φαξ δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται. Παράλληλα με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, συνυποβάλλονται τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα δηλωθέντα στην αίτηση προσόντα.

Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν ιδιοχείρως ή θα αποσταλούν με εταιρεία ταχυμεταφορών στην διεύθυνση Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα, (2ος Όροφος). Ο φάκελος δικαιολογητικών θα φέρει απαραίτητα υπογεγραμμένη εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, και θα εμπεριέχει νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα πιστοποιητικών όλων των δηλούμενων προσόντων. Στο εξωτερικό του φακέλου θα πρέπει να προσδιορίζεται σαφώς η Πράξη για την οποία υποβλήθηκε η αίτηση.

Πληροφορίες παρέχονται από 10.00-14.00, Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων τηλ.: 213-1311683 και 1541, Σχολές Γονέων τηλ.: 2131311527 και 1521, Eκπαίδευση Μεταναστών Οδυσσέας τηλ.: 213-1311528 και 1535, Ήρων 2 τηλ.: 213 131 1666 και 1671.

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
Τα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκονται στα ΣΔΕ είναι τα ακόλουθα: Ελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Αγγλική Γλώσσα, Κοινωνική Εκπαίδευση, Πληροφορική, Φυσικές Επιστήμες, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Πολιτισμική-Αισθητική Αγωγή.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση για ένα μόνο ΣΔΕ και για ένα γνωστικό αντικείμενο. Τυχόν επιλογή περισσότερων του ενός ΣΔΕ ή γνωστικού αντικειμένου αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών. Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή και υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής παρέχεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα της αρχικής αίτησής τους.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://sde.ideke.edu.gr. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω μορφή ή αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται. Στη φάση της υποβολής των αιτήσεων δεν συνυποβάλλονται δικαιολογητικά. Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν ιδιοχείρως ή θα αποσταλούν με εταιρία ταχυμεταφορών στην διεύθυνση Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη, 11143 Αθήνα, 2ος Όροφος.

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 213-1311684, 213-1311508, 213-1311510, 213-1311511, από 10.00 π.μ. έως 14.00.

* Δείτε τις σχετικές προσκλήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved