ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αυτές τις 59 θέσεις στα υπουργεία Υγείας και Τουριστικής Ανάπτυξης ποιος θα τις πάρει; (12/11/05)


Aθήνα 12.11.2005, 09:15
Οι νεότερες 59 «αμαρτωλές»
προσλήψεις έργου αφορούν αυτή τη φορά τα υπουργεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Υγείας.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις, στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης θα προσληφθούν για ένα έτος 15 ειδικοί βοηθοί (όπως λέμε ειδικοί επιστήμονες!), που θα πρέπει να έχουν ταειδικά προσόντα που απαιτούν εργασίες όπως συσκευασία και μεταφορά του εξοπλισμού, των επίπλων και του εν γένει υλικού της υπηρεσίας, ενόψει της μετεγκατάστασης του υπουργείου σε νέο κτίριο.
Τόπος εκτέλεσης των έργων θα είναι η Αθήνα και η συνολική δαπάνη αυτού 300.000,00 ευρώ, με το ποσό αμοιβής του κάθε εργάτη (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) να κυμαίνεται από 10.000 έως 20.000 ευρώ.

Oι 44 προσλήψεις του υπουργείου Υγείας αφορούν το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΙΚΠΑ) και γίνονται για τις ανάγκες του έργου «Μελέτη Συστήματος Ταξινόμησης και Αξιολόγησης του βαθμού λειτουργικότητας των ΑΜΕΑ για την χορήγηση κάρτας λειτουργικότητας». Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι οι εξής:
ΠΕ Ψυχολόγων 5
ΠΕ Ιατρών 12
ΠΕ Λογοθεραπευτών 1
ΠΕ Εργοθεραπευτών 1
ΠΕ Φυσιοθεραπευτών 1
ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών 3
ΠΕ Κοινωνιολόγων 2
ΠΕ Διοκητικού 2
ΠΕ Οικονομολόγων 1
ΠΕ Συμβούλων Επιχειρήσεων 1
ΠΕ Μεταφραστών 4
ΠΕ Νομικών 3
ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων 5
ΠΕ Μαθηματικών 1
ΠΕ Ηλεκτρονικών 1
ΠΕ Βιοχημικών 1
Το έργο θα εκτελεσθεί στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΙΚΠΑ στην Αθήνα, οδός Υπατίας 6, και η δαπάνη που θα προκληθεί θα βαρύνει το π.δ. ε. του Υπουργείου και συγκεκριμένα το έργο 2005 ΣΕ09330002 της ΣΑΕ 093/3.

Γνωρίζετε την προτροπή μας να διεκδικείτε μεπάθος αυτού του είδους τις θέσεις, απευθυνόμενοι στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Προσωπικού των υπουργείων. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να μην βγάλετε άκρη, επικοινωνήστε καλύτερα με τα γραφεία υπουργών. Αυτοί σίγουρα θα ξέρουν που βάζουν την υπογραφή τους.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved