ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Μόνιμη θέση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 

Αθήνα 2.9.2010, 12:32

Την προκήρυξη μίας θέσης Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΕΔΙΠ) με πενταετή θητεία (ουσιαστικά μόνιμη θέση) προκηρύσσει το Πανεπιστημίο Ιωαννίνων.

Η θέση είναι κλάδου II, κατηγορίας ΠΕ με εισαγωγική βαθμίδα Δ' για την επιτέλεση εργαστηριακού - εφαρμοσμένου διδακτικού έργου που συνίσταται κατά κύριο λόγο στη διεξαγωγή εργαστηριακών και πρακτικών ασκήσεων στα εργαστηριακά μαθήματα και στα εργαστήρια του Τμήματος και στα πεδία του Προγραμματισμού H/Y (Γλώσσες, όπως, Fortran, Pascal, Java) και των εκάστοτε διδασκόμενων και χρησιμοποιούμενων Ιωαννίνων προγραμμάτων (όπως, Mathematica, Matlab, SPSS).

Τα προσόντα που απαιτούνται είναι τα ακόλουθα:
α) Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Τμημάτων Μαθηματικών, Πληροφορικής, Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο της αλλοδαπής,
β) Τριετής τουλάχιστον επαγγελματική ή εκπαιδευτική εμπειρία στον Προγραμματισμό (με γλώσσες όπως Fortran, Pascal, Java ή και προγραμμάτων όπως Mathematica, Matlab, SPSS. Επίσης, θα εκτιμηθεί θετικά η εργασία του εμπειρία σε θέματα Αριθμητικής με Ανάλυσης και Στατιστικής).

Όσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να καταλάβουν την ανωτέρω θέση καλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών, και μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα ημερών από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης στον ημερήσιο Τύπο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Μαθηματικών, κ. Αγαπιάδης, τηλ.: 26510-07190, 07492.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved