ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εισαγωγή 80 εκπαιδευτικών στην ΑΣΠΑΙΤΕ

 

Αθήνα 2.9.2010, 13:39

Την εισαγωγή 80 εκπαιδευτικών στο ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης, από τον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών του υπουργείου Παιδείας με βάση την πραγματική προϋπηρεσία, ανακοίνωσε η ΑΣΠΑΙΤΕ.

Ειδικότερα, θα εισαχθούν στο πρόγραμμα για το ακαδ. έτος 2010-2011, 80 εκπαιδευτικοί σύμφωνα με σειρά προτεραιότητας από τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμού Αναπληρωτών του υπουργείου Παιδείας που έχει συνταχθεί με σειρά που εξαρτάται από την πραγματική προϋπηρεσία, εφόσον:
α) έχουν συμπληρώσει την 30-6-08 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστο τριάντα (30) μηνών προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε Δημόσια Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (36 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί).
β) έχουν συμπληρώσει την 30-6-10 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστο είκοσι τέσσερις (24) μήνες προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε Δημόσια Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ (44 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί).

Η επιλογή θα γίνει από δύο ανεξάρτητους πίνακες.

Καλούνται όσοι Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί του υουργείου Παιδείας ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο ΕΠΠΑΙΚ κατά το ακαδ. έτος 2010-2011, να υποβάλουν ταχυδρομικά και μόνο με συστημένη επιστολή:
α) Αίτηση και
β) Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86
από την 25.08.10 μέχρι και 15.09.10, στο Γενικό Πρωτόκολλο της ΑΣΠΑΙΤΕ (για το Παιδαγωγικό Τμήμα - Επιλογή Αναπληρωτών), Ν. Ηράκλειο Αττικής, Σταθμός ΕΗΣ «Ειρήνη», Τ.Κ. 14121).

Διευκρινίζεται ότι:
1) Η επιλογή για φοίτηση και η κατανομή των σπουδαστών στις πόλεις θα γίνει με βάση:
α) τις Αιτήσεις των ενδιαφερομένων που περιλαμβάνουν Δήλωση προτίμησης για την πόλη φοίτησης.
β) τα μόρια προϋπηρεσίας τους.
γ) την επιτυχία τους (αν έχουν λάβει βαθμολογική βάση) σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ (για το 24μηνο).
δ) τον αντίστοιχο συνημμένο Πίνακα θέσεων Αναπληρωτών ανά πόλη.

Μετεγγραφές δεν προβλέπονται, εκτός από την περίπτωση μόνιμου διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση και σύμφωνα με τις προβλέψεις της ισχύουσας αντίστοιχης προκήρυξης για τους ιδιώτες υποψήφιους.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να επισυνάψουν, όπως ισχύει και στην κύρια διαδικασία επιλογής, συνημμένη στην Αίτησή τους Απόδειξη Τραπεζικής Κατάθεσης του ποσού των 50 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα και μόνο, στο Λογαριασμό της ΑΣΠΑΙΤΕ με αριθμό 154/54501287, που θα φέρει την ένδειξη «Διαδικασία επιλογής Αναπληρωτών». Αιτήσεις χωρίς το ως άνω συνημμένο στοιχείο δεν θα εξεταστούν.

Όσοι εισαχθούν θα πρέπει να καταβάλουν, όπως ισχύει και στην κύρια διαδικασία επιλογής, ανά εξάμηνο φοίτησης, με την εγγραφή τους σε αυτό, το ποσό των 200 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved