ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εγγραφές στο Μητρώο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης

 

Αθήνα 3.9.2010, 14:22

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Μητρώο Κύριου Διδακτικού Προσωπικού που διατηρεί.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς το εκπαιδευτικό προσωπικό των ΑΕΙ και ΤΕΙ, τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη του ευρύτερου δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους ειδικούς επιστήμονες και εμπειρογνώμονες του δημόσιου τομέα, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και προς τους διακεκριμένους ανθρώπους των γραμμάτων και του πνεύματος.

Η παρούσα πρόσκληση είναι ανοικτή και διαρκής.Τυχόν αναθεώρησή της είναι ενδεχόμενο να προκύψει από τις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΚΔΔΑ. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει επισήμανση με την ένδειξη «Επικαιροποίηση – Νέα πεδία εξειδίκευσης»

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή την Αίτηση που θα βρουν στη διεύθυνση: http://www.ekdd.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται στην κ. Σταματοπούλου Νίκη, τηλ.: 213-1306283, email: nstamat@ekdd.gr, ή στον κ. Γιαννούλα Άγγελο, τηλ.: 213-1306458, email: agiannoulas@ekdd.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved