ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Συντονιστές και τεχνικοί υπεύθυνοι για την "Ψηφιακή Ελλάδα"

 

Αθήνα 3.9.2010, 21:03

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συντονιστές και Τεχνικούς Υπεύθυνους Rapporteurs των Ομάδων Εργασίας της Ψηφιακής Ελλάδας 2020 εξέδωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοοινωνιών και Δικτύων (ΕΕΤΤ).

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τους Συντονιστές και τους Τεχνικούς Υπεύθυνους (Rapporteurs) των 7 Ομάδων Εργασίας της Ψηφιακής Ελλάδας 2020 για την περίοδο 1/10/2010 έως 15/6/2011. Παράλληλα, αναρτήθηκαν για δημόσια διαβούλευση στο διαδίκτυο το κείμενο της Πολιτικής Πρότασης καθώς και το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Φόρουμ.

Η Ψηφιακή Ελλάδα 2020 ξεκινάει τις εργασίες με τις εξής ομάδες - θεματικές ενότητες:
1. Δημόσια Διοίκηση και κοινωνία
2. eΕπιχειρηματικότητα
3. Παιδεία - Καινοτομία - Έρευνα
4. Ηλεκτρονική Ενσωμάτωση και Ψηφιακός Αλφαβητισμός
5. Εμπιστοσύνη και ασφάλεια
6. Διαλειτουργικότητα, Ελεύθερο Λογισμικό/ Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ), Ανοικτό Περιεχομένο και Δεδομένα
7. Δίκτυα πρόσβασης νέας γενιάς

Κάθε Ομάδα θα διαθέτει ένα Συντονιστή και έναν Τεχνικό Υπεύθυνο (Rapporteur), τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες των οποίων περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (http://www.digitalgreece2020.gr/archives/81). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 19/9/2010 στη διεύθυνση https://apps.gov.gr/digi2020/app/ .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να διαβάσουν και να σχολιάσουν τα κείμενα της Πολιτικής Πρότασης και του Επιχειρησιακού Σχεδίου, όπως αυτά διαμορφώθηκαν από τις μέχρι σήμερα συνεδριάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής. Τα δύο κείμενα της δημόσιας διαβούλευσης είναι διαθέσιμα στις διευθύνσεις http://www.co-ment.net/text/2547/ και http://www.co-ment.net/text/2546/

Στις αμέσως επόμενες εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής θα αποφασιστεί η σύνθεση της Επιτροπής Στρατηγικής της Ψηφιακής Ελλάδας 2020, θα επιλεγούν οι Συντονιστές και οι Τεχνικοί Υπεύθυνοι (Rapporteurs και θα ληφθούν υπόψη τα σχόλια και οι παρατηρήσεις από τη δημόσια διαβούλευση..

Υπενθυμίζεται ότι στην Οργανωτική Επιτροπή εκπροσωπούνται η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η Γενική Γραμματεία Επικοινωνιών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, η Γενική Γραμματεία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, η Ειδική Γραμματεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού, το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας και η κοινότητα χρηστών του adslgr.com. 

Για περισσότερες πληροφορίες:  τηλ. 210 615 1011, κα Δ. Νικολακοπούλου, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, e-mail: dnikolakopoulou@eett.gr & τηλ. 210 615 1218, κα Αγγ. Πραγιάτη, Τμήμα Πληροφορικής, e-mail: apragiati@eett.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved