ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε χώρες του εξωτερικού

 

Αθήνα 10.9.2010, 16:22

To Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξέδωσε πρόσκληση για την προκήρυξη 28 θέσεων απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinci.
 
Η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας θα γίνει σε 19 οργανισμούς (ομοσπονδίες, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, ερευνητικά κέντρα και εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων) σε 11 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Κύπρο, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και Σουηδία). Οι περίοδοι απόκτησης εργασιακής εμπειρίας είναι τρίμηνης, τετράμηνης, πεντάμηνης και εξάμηνης διάρκειας. Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2010, ενώ το σύνολο του έργου θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2012.

Οι συμμετέχοντες θα χρηματοδοτηθούν για δαπάνες διαβίωσης, ταξιδιωτικές και προετοιμασίας. Το συνολικό ύψος της υποτροφίας κυμαίνεται από 3.090 έως 7.149 ευρώ, ανάλογα με την χρονική διάρκεια και την χώρα υποδοχής. Το ΚΕΚ, θα αναλάβει την κάλυψη όλων των συμμετεχόντων με ταξιδιωτική ασφάλεια για την περίοδο παραμονής και εργασίας τους στο εξωτερικό.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
α) πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
β) μεταπτυχιακοί φοιτητές - κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
γ) υποψήφιοι διδάκτορες - κάτοχοι διδακτορικού τίτλου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σε περίπτωση που μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων υπάρξουν θέσεις που δεν καλύφθηκαν από τις παραπάνω κατηγορίες δικαιούχων, οι θέσεις αυτές θα επαναπροκηρυχθούν για πτυχιούχους όλων των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ (πιθανότατα τον Δεκέμβριο 2010 ή τον Ιανουάριο 2011).
 
Το γνωστικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα κλάδων, όπως Φιλολογία, Ιστορία, Αρχαιολογία, Παιδαγωγικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Εφαρμοσμένη Φυσική, Χημεία και Μικροβιολογία Τροφίμων, Χημεία και Τεχνολογία Περιβάλλοντος, Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, Γεωλογία, Μικροβιακή Βιοτεχνολογία, Βιοχημεία, Ιατρική (Δερματολογία), Βιοϊατρική, Φαρμακολογία, Φυσιοθεραπεία, Οικονομικά.
 
Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί από επιτροπές μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συναφούς προς τις προκηρυσσόμενες θέσεις αντικειμένου.

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 20 Οκτωβρίου 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου), στο ΚΕΚ, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 45110 Ιωάννινα, τηλ.: 26510, 09141, φαξ: 26510-09230. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Μαρία Παπαδοπούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved