ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Αθήνα 14.9.2010, 14:21

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης προκηρύσσει, μέσα από ανοικτές διαδικασίες, δύο θέσεις ειδικών επιστημονικών συνεργατών του γραφείου του.

Το γνωστικά αντικείμενα των θέσεων είναι: "Αγροτική οικονομία και αειφόρος ανάπτυξη" και "Πράσινη ανάπτυξη και περιβαλλοντολογικές πολιτικές".

Τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται είναι:
Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.
Διδακτορικό δίπλωμα Ελληνικού ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο ισότιμο της αλλοδαπής ή Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός Ακαδημαϊκού έτους Ελληνικού ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο ισότιμο της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών από την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου.

Στοιχεία που θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων είναι :Η ευχέρεια στην προφορική και γραπτή χρήση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Η γνώση άλλων γλωσσών, ιδιαίτερα των ευρέως χρησιμοποιούμενων, θα συνεκτιμηθεί. Η άριστη ικανότητα χρήσης Η/Υ, εργαλείων πληροφορικής και του διαδικτύου. Η πολύ καλή επιτυχία ή επίδοση στην επαγγελματική δραστηριότητα. Διεθνής εμπειρία. Ποιότητα και επίπεδο σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους το πλαίσιο αρχών (ανηρτημένο στην ιστοσελίδα www.opengov.gr) και την κείμενη νομοθεσία που διέπει όσους καταλαμβάνουν θέση στον δημόσιο τομέα (κωλύματα και ασυμβίβαστα, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις κ.ά).

Η πρόσληψη του προσωπικού γίνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου με απόφαση του υπουργού και αποχωρεί αυτοδίκαια ταυτόχρονα με την αποχώρηση για οποιονδήποτε λόγο του Υπουργού που το προσλαμβάνει, χωρίς άλλη διαδικασία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να δώσουν ό,τι στοιχεία ζητηθούν προκειμένου να ελεγχθεί η ανταπόκριση στα κριτήρια και τις απαιτήσεις της θέσης που θα καταλάβουν.

Δεν θα εξετασθούν αιτήσεις στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος:
α) Δε διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο.
β) Έχει δικαστικές εκκρεμότητες ή διαμάχες ή συνδέεται με ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορείς ή πρόσωπα κατά οιονδήποτε τρόπο που είναι ασυμβίβαστος ή προκαλεί αμφιβολία για την ορθή εκτέλεση των καθηκόντων του.

Όλες οι αιτήσεις θα εξετασθούν με απόλυτη εχεμύθεια. Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 24η Σεπτεμβρίου 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved