ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ακρόαση για μονωδούς στην Εθνική Λυρική Σκηνή

 

Αθήνα 14.9.2010, 13:32

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ακρόαση για μονωδούς στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2010, στο θέατρο "Ολυμπία", (Ακαδημίας 59-61, Αθήνα).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της ΕΛΣ (Πανεπιστημίου 39, 3ος όροφος, στοά Πεσμαζόγλου), όπου θα τους δοθεί το ειδικό έντυπο αίτησης.

Εναλλακτικά, η κατάθεση των αιτήσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Η ειδική φόρμα - αίτηση θα βρίσκεται αναρτημένη στον ιστοχώρο της ΕΛΣ www.nationalopera.gr, η οποία στη συνέχεια θα αποστέλλεται μέσω e-mail στην διεύθυνση: protocol@nationalopera.gr.

Ως τελευταία ημέρα παραλαβής των δικαιολογητικών συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010. Κάθε αίτηση θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα και πρόσφατη φωτογραφία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τις ώρες πραγματοποίησης των ακροάσεων μετά τις 15 Σεπτεμβρίου 2010, από τον ιστοχώρο της ΕΛΣ και τα τηλ.: 210-3711445 και 210-3662030 - 040.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματέα της επιτροπής, κα. Ιωάννα Καράνταγλη στο τηλ.:210-3711 445 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ikarantagli@nationalopera.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved