ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθύνοντας Σύμβουλος στην ΕΘΕΛ (19/11/05)


Αθήνα 19.11.2005, 15:32
Την πενταετούς θητείας θέση του διευθύνοντος συμβούλου της «Εταιρείας Θερμικών Λεωφορείων ΕΘΕΛ
Α.Ε.», προκηρύσσει το υπουργείο Μεταφορών.

Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης, που ανήκει στις λεγόμενες «πολιτικές», αυτές δηλαδή που τον κύριο λόγο στην επιλογή έχει η εκάστοτε κυβέρνηση, είναι τα εξής: Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, εμπειρία πέντε ετών σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα και άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Για τους υποψηφίους ισχύουν τα κωλύματα του άρθρου 8 του ν. 2683/1999 (Α΄19), όπως αυτό ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι, που κατέχουν τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα της προκηρυσσόμενης θέσης, υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και λοιπά δικαιολογητικά (επικυρωμένα) στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Νομοθετικού Συντονισμού του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, 15510 Παπάγου) μέχρι 25.11.2005.

Την επιλογή θα κάνει τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους: α) Αργυριάδη Ηλία, β) Σαγιά Νικόλαο και γ) Κουτσιβίτη Παναγιώτη, δικηγόρο. Η Επιτροπή, αφού παραλάβει του φακέλους των υποψηφίων από την παραπάνω Διεύθυνση, συντάσσει, με βάση τα βιογραφικά σημειώματά τους και τα λοιπά προσκομισθέντα δικαιολογητικά τους, σχετικό πίνακα καταγραφής των υποψηφίων και στη συνέχεια προβαίνει στη τελική αξιολόγηση των στοιχείων των υποψηφίων, στη βαθμολόγηση αυτών και στη σύνταξη σχετικού πίνακα, από πέντε υποψηφίους, ο οποίος υποβάλλεται στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Μεταφορών και Επικοινωνιών, προκειμένου να επιλέξουν το Διευθύνοντα Σύμβουλο, από τον υποβληθέντα Πίνακα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η Επιτροπή θα παραδώσει το έργο της, εντός δέκα εργασίμων ημερών, από την ημέρα παραλαβής των φακέλων των υποψηφίων.

Ο διευθύνων σύμβουλος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Α.Ε. ΕΘΕΛ και η ιδιότητά του αυτή δεν είναι ασυμβίβαστη με τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved