ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Ερευνητές προσκαλεί το ΕΛΙΑΜΕΠ

 

Αθήνα 5.10.2010, 8:23

Το Ελληνικό Ίδρυµα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) ενδιαφέρεται να συµµετάσχει, ως φορέας υποδοχής, στην υποβολή προτάσεων προς το Ευρωπαϊκό Συµβούλιο Έρευνας, στο πλαίσιο της προκήρυξης ERC Starting Independent Researcher Grant 2011 (ERC-2011-StG_20101124) για την επιχορήγηση ερευνητικών προγραµµάτων στον τοµέα των Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Οι ερευνητές που επιθυµούν να συνεργαστούν µε το ΕΛΙΑΜΕΠ για την υποβολή µιας πρότασης εντός του παραπάνω πλαισίου θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια και στη συνέχεια να εκφράσουν γραπτώς το ενδιαφέρον τους στο Ίδρυµα, αποστέλλοντας ένα σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα, µια περίληψη της πρότασής τους, έκτασης 1-2 σελίδων, και µια συστατική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση nina@eliamep.gr, το αργότερο έως τις 24 Οκτωβρίου 2010.
∆εκτές γίνονται προτάσεις από όλα τα πεδία των κοινωνικών επιστηµών. Ωστόσο, προτεραιότητα θα δοθεί σε όσες ανταποκρίνονται περισσότερο στα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντα και τον προσανατολισµό του Ιδρύµατος και έχουν τη στήριξη ενός τουλάχιστον ερευνητή του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Οι προτάσεις, που θα υποβληθούν σε συνεργασία µε το ΕΛΙΑΜΕΠ, επιλέγονται κατόπιν εσωτερικής αξιολόγησης και βάσει της διαθεσιµότητας κατάλληλων αξιολογητών. Οι υποψήφιοι ενηµερώνονται για τα αποτελέσµατα της διαδικασίας προεπιλογής εγκαίρως, έτσι ώστε να µπορούν να αναζητήσουν άλλο φορέα υποδοχής, σε περίπτωση που η πρότασή τους δεν γίνει αποδεκτή.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά µε τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της συγκεκριµένης προκήρυξης θα βρείτε στη διεύθυνση http://cordis.europa.eu/fp7/dc/index.cfm?fuseaction=UserSite.IdeasDetailsCallPage&call_id=345.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά µε τη διαδικασία προεπιλογής που πραγµατοποιείται από το ΕΛΙΑΜΕΠ επικοινωνήστε µε το Ίδρυµα στη διεύθυνση alexandra@eliamep.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved